Bölge Haber Girişi : 03 Temmuz 2010 00:49

ETSO'dan 2011 öncesi iletişim kılavuzu!..

ETSO'dan 2011 öncesi iletişim kılavuzu!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından 2011 Erzururm Universiade öncesinde hazırlanan 'Hızlı İletişim Kılavuzu' meslek örgütlerine dağıtılmaya başlandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Turizm Meslek Komitesi tarafından hazırlanan ‘Hızlı İletişim Kılavuzu’ meslek örgütlerine dağıtılmaya başlandı. ETSO  İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı ve Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Okutmanı Melek Saraçoğlu tarafından hazırlanan kılavuzda, ticari hayatta kullanılan günlük konuşma dili, İngilizce ve Türkçe karşılıklarıyla yer alıyor. İngilizce cümlelerin Türkçe okunuşlarının da bulunduğu kılavuz ile Erzurum esnafına,  düzenlenecek 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde yabancı dil desteği sağlanması hedefleniyor.
 
3 BİN ADET BASTIRILDI
 
ETSO tarafından hazırlanan ‘Hızlı İletişim Kılavuzu’ ile ilgili bilgi veren İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı, 3 bin adet bastırılan kitapçıktan 2 bin 500 tanesinin hızlı bir şekilde dağıtıldığını belirtti. Yarbaşı konuyla ilgili olarak, ‘’ ETSO Turizm Meslek Komitesinin önerisiyle hazırlanan ‘Hızlı İletişim Kılavuzu’ inşaattan gıdaya, tekstilden otomotive kadar uzanan odamıza üye, 31 meslek grubunun büyük beğenisini kazandı. Bu kılavuzla üyelerimiz, oyunlar öncesi ticari hayatta kullanılan günlük konuşma diline hakim olacak. Oyunlar için kente gelecek misafirlerimizle İngilizce konuşacak olan üyelerimiz sağlanan doğru iletişimle kazançlarını da artırabilecek’’ dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.