Bölge Haber Girişi : 20 Nisan 2010 11:15

ETSO Üniversitesi kampüsünü teslim aldı!..

ETSO  Üniversitesi kampüsünü teslim aldı!..
Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Araştırma, Geliştirme ve Yardımlaşma Vakfı'nın kuracağı Erzurum Ticaret ve Teknoloji Üniversitesi'yle ilgili çalışmalar hızla sürüyor.
Erzurum Ajans- Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Araştırma, Geliştirme ve Yardımlaşma Vakfı'nın kuracağı Erzurum Ticaret ve Teknoloji Üniversitesi'yle ilgili çalışmalar hızla sürüyor.

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın ile ETSO Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum-Aziziye karayolu üzerinde kampus alanı olarak kiralanan, Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürlüğü'ne ait 120 dönüm alandaki müştemilatı yerinde tespit ederek tutanak karşılığı teslim aldı. Milli Emlak Müdürlüğü ve DSİ 8. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin hazır bulunduğu teslimatta, ETSO yöneticileri, idari binaların yanı sıra ısı merkezi ve trafo binası gibi diğer tesislerde de detaylı inceleme yaptı.

Binalardaki tespit sırasında, elektrik ve inşaat mühendisi üyelerinden teknik konularda destek alan ETSO yöneticileri bu şekilde bakım ve onarım çalışmaları öncesinde bir fizibilite çalışması yapmış oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.