Bölge Haber Girişi : 27 Ağustos 2010 14:33

ETSO Meclis üyeleri iftarda buluştu!..

ETSO Meclis üyeleri iftarda buluştu!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu tarafından dün akşam bir iftar yemeği verildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu tarafından dün akşam bir iftar yemeği verildi.

Güzelyurt Restaurant’ta verilen ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine; Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, vergi dairesi başkanlığının yöneticileri ve personeli, ETSO Meclisi üyeleri ile ETSO Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler kurullarının başkan ve üyeleri katıldı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ve Meclis Başkanı Saim Özakalın iftar sonrası misafirleriyle yakından ilgilendiler. Başkan Yücelik, iftar yemeğinin Erzurum’un ticaret hayatında aktif rol alan kesimleri bir araya getirdiğini belirterek, bu tür organizasyonların kurumlar arasında kaynaşmanın sağlanmasına zemin hazırladığını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.