Bölge Haber Girişi : 25 Aralık 2010 00:36

ETSO komite başkanları toplandı!..

ETSO komite başkanları toplandı!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesindeki meslek komitelerinin başkanları, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesindeki meslek komitelerinin başkanları, Meclis Başkanı Saim Özakalın başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
 
Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, ETSO Meslek Komiteleri’nin 2010 yılında yürüttüğü çalışmaların yanı sıra 2011’de yapılması düşünülen çalışmalar ele alındı. Toplantıda konuşan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın, meclisi, yönetim kurulu, meslek komiteleri, personeli ve bütün kurullarıyla Erzurum’un gelişmesi ve güzelleşmesi için çaba gösterdiğini belirterek, bu gayretlerinin 2011 yılında artarak devam edeceğini söyledi.
 
Toplantıda, meslek komitelerinin çalışmalarının ETSO 2009-2011 Stratejik Planı’ndaki iş planıyla aynı paralelde sürdürülmesi yönünde karar alındı. Toplantıya, ETSO Meclis Başkan Vekili Celalettin Çetinkaya ve Disiplin Kurulu Başkanı Zeki Adil de katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.