Bölge Haber Girişi : 28 Ocak 2010 00:43

ETSO, Küçükler'den destek istedi!..

ETSO, Küçükler'den destek istedi!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ahmet Karadayı, beraberindeki heyet ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.
Erzurum  Ajans-Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ahmet Karadayı, beraberindeki heyet ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret etti. TOKİ ile işbirliği içinde yapılacak İmar İskan Konutlarına talip olduklarını belirten Ticaret odası Başkan Vekili Karadayı, Başkan Küçükler’den destek istedi.

Yenişehir semtinde bulunan imar iskan konutlarının yapımına oda olarak talip olduklarını ifade eden Karadayı, söz konusu bölgedeki inşaata hemen başlayabileceklerini vurguladı.

KÜÇÜKLER: HODRİ MEYDAN

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıracağı dev projeye talip olunmasına sevindiğini belirten Başkan Küçükler, “TOKİ ile yapacağımız İmar İskan Konutlarını; aynı şartlarda yapmayı taahhüt ediyorlarsa biz kendilerine vermeye hazırız . Böyle bir teklifin Erzurumlu işadamlarından gelmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Taliplilere hodri meydan diyoruz” diye konuştu.

Başkan Küçükler, Kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini hatırlatarak, İmar İskan evlerinin bu kapsamda önemli bir yer elde ettiğini söyledi.

Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin aynı kapsam içerisinde Harput, Hasan-i Basri mahalleleri ile Çat yolu üzerinde başarılı çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.