Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

ESOB`dan teröre tepki

ESOB`dan teröre tepki
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Bitlis ve Hakkari’de bölücü terör örgütünce yapılan saldırıları kınadı.

Erzurum Ajans-Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Bitlis ve Hakkari’de bölücü terör örgütünce yapılan saldırıları kınadı.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, son günlerde artan terör olaylarının, milletimizin birlik ve beraberliğine kastettiğini belirterek, hainlerin emellerine ulaşamayacağını ifade etti.
Yaptığı yazılı açıklama ile terör olaylarını kınayan Fırat, “Türkiye`nin bulunduğu coğrafyada yükselişe geçtiği dönemlerde karşı karşıya kaldığımız bu tip saldırılarla, yurttaşlarımızın moralini bozmaya çalışan, kardeşi kardeşe vurduran, terörden medet umanlar, şunu çok iyi bilmelidirler ki; Türkiye Cumhuriyeti, bölünmez bir bütündür. Oynanan tüm oyunlar, Türkiye`yi parçalamaya yetmeyecek, bir bayrak altında birlikteliğimizi bozamayacaktır. Bu vatanı böldürtmeyeceğiz.”diye konuştu.


Bölücülerin, akıttıkları kanda boğulacaklarını, güvenlik güçlerinin ve milletimizin birlik ve beraberliği karşısında bozguna uğrayacaklarını da vurgulayan Fırat, hain saldırıları şiddet ve nefretle kınadıklarını kaydetti.
Başkan Fırat, “Hain saldırılarda şehit düşen Mehmetçik, Polis ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerinin ve Aziz milletimizin başısağolsun.”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.