Bölge Haber Girişi : 26 Ekim 2009 18:27

Eskrim milli takımına Erzurumlu hoca!..

Eskrim milli takımına Erzurumlu hoca!..
Danimarka'nın Odense kentinde 31 Ekim-6 Kasım 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında Milli Takımının antrenörlüğünü Erzurum İl Temsilcisi Ali Dayanç'ın yapacağı açıklandı.
Erzurum Ajans-Danimarka’nın Odense kentinde 31 Ekim – 6 Kasım 2009 tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonasında Milli Takımının antrenörlüğünü Erzurum İl Temsilcisi Ali Dayanç’ın yapacağı açıklandı.i.

Erzurum’da antrenör olarak çalışan Dayanç eskrim sporunun Türkiye’de tam anlamıyla tanınmadığına işaret ederek, “Eskrim Türkiye’de 27 ilde aktif olarak oynanmakta. Bu şehirlerden biri de Erzurum’dur. Ben aynı zamanda Eskrim İl Temsilciliği görevini de yürütmekteyim. Şu an okullarda yetenek arayışlarına devam ediyorum. Yaklaşık iki yıl sonra Avrupa Şampiyonalarına Erzurum’dan iki üç sporcu ile katılabilmek için çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Danimarka’ya Milli Takımla hareket edeceğiz. Milli takımda Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Beni bu göreve layık görenlerin yüzünü kara çıkartmayacağımı da belirtmek isterim” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.