Erzurum Haber Girişi : 15 Mart 2018 22:15

Eski Bakan Kutbettin Arzu’dan, Başkan Yücelik’e ziyaret

Eski Bakan Kutbettin Arzu’dan, Başkan Yücelik’e ziyaret
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Danışmanı ve eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
Erzurumajans-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Danışmanı ve eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

TOBB Uzmanı Zeki Türkmen’le birlikte ETSO Başkanı Yücelik’i ziyaret eden Kutbettin Arzu, Oda faaliyetleri ve Erzurum ekonomisi hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yücelik görüşmede, ETSO olarak her zaman Erzurum’un kaynak ve potansiyellerini harekete geçirecek çabalara öncülük ettiklerini ve destek olduklarını dile getirdi. Erzurum’un gelişmesi ve kalkınması anlamında şehrin tüm dinamiklerinin daha çok efor sarf etmesi gerektiği kaydeden Başkan Yücelik, bu anlamda Oda olarak her türlü iş ve güç birliğine hazır olduklarının altını çizdi.

Ziyarette, bir dönem TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliği yaptığını ifade eden TOBB Başkan Danışmanı Kutbettin Arzu da, Ticaret ve Sanayi Odaları’nın şehirlerinin kalkınması adına büyük çaba gösterdiklerini ifade ederek, Erzurum’da da ETSO’nun bu anlamda önemli gayretleri olduğunu söyledi. Erzurum’un bölgesinde bir merkez olduğunu belirten Kutbettin Arzu, ulaşım, sağlık, eğitim ve turizm anlamında şehre yapılan yatırımların şehrin gelecekte vizyonunu daha da genişletmesine etki edeceğini vurguladı.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, TOBB Başkan Danışmanı Kutbettin Arzu ve TOBB Uzmanı Zeki Türkmen’e ziyaretin anısına, gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.