Medya Haber Girişi : 28 Aralık 2017 19:30

ESAV Medya kuruldu

ESAV Medya kuruldu
Merkezi Ankara'da bulunan ESAV (Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı) esav25.com ile medya hayatına merhaba dedi.
Erzurumajans-Merkezi Ankara'da bulunan ESAV (Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı) esav25.com ile medya hayatına merhaba dedi. Editörlüğünü Recai Çelik'in yaptığı esav25.com'un şu an test yayınında olduğu 1 Ocak itibarı ile normal yayınına başlayacağı, Erzurum merkezli haberlerin yanı sıra 24 saat radyo yayını ve veb tv. üzerinden de Tv. yayını gerçekleştireceği belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan ESAV Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, çıktığımız bu kutlu yolda hemşerilerimizle el birliği içerisinde çok güzel şeyler başaracağız dedi. Genel Başkan AKSUNGUR çağımızın teknoloji çağı olduğunun altını çizerek esav25.com ile yeni yapılanma hakkında bilgiler verdi.

Genel Başkan Aksıngur: "Sivil toplum kuruluşları hele de bir memleket üzerine kurulmuşsa, o memleketin her şeyiyle yakından ilgilenmelidir. Bizler Erzurum için neler yapa biliriz, Memleketimize nasıl bir fayda sağlarız izohipsi üzerine kurulmuş bir vakıfız. Gelenek göreneklerimizi yeni nesillere aktarmak, kültür zenginliğimizi çeşitlilik içerisinde insanlara sunmak, manevi değerlerimizin merkeziyetçi rolü doğrultusunda, meşrebinde Erzurum ve Erzurumluluk bilincine yeni bir ruh, yeni bir heyecan katmak her zaman bize haz vermiştir. Esav25.com 'da bu ruh, bu heyecan ve bu sinerjiyle hayata geçirilmiş bir yapıdır. Memleketimizin tanıtımına ufak ta olsa bir nebze katkımız olursa bu bizi mutlu edecektir. Özellikle Erzurum dışında yaşayan hemşerilerimizi memleketimiz hakkında bilgilendirmek, o heyecanı sıcak tutmak temel hedeflerimiz arasındadır." dedi.

Esav25.com'yayıncılığın içeriği hakkında da bilgiler veren Genel Başkan Veysel Karani Aksungur, '' esav25.com'sitesine giren hemşerilerimiz ilk önce günlük ve taze haberlerle karşılaşacak. O gün memlekette ne olmuş bunu yazınsal olarak okuyacak. Haberleri okurken ESAV RADYO müzik ve programlarını aynı anda dinleyecek. Esav radyo 24 saat yayın yapacak. Zaman zaman canlı programlar olacak. Konular ve konuklar Erzurum'u konuşacak. İstek programlarıyla Erzurum türküleri bir başka güzellikte dinlenecek. Memleketimiz üzerine yazılmış şiirler bir başka ruh bulacak. Bunların yanında veb tv. miz olacak. Bu veb tv üzerinden gerek memleketimizle alakalı çeşitli programlar gerekse toplum faydasına inandığımız çeşitli yayınlar olacaktır. '' dedi.

Bu konuda desteğini esirgemeyen ESAV yönetimine, Editör Recai Çelik, Gazeteci Yazar yaşar Çelik ve Gazeteci Yazar Yalçın Bayar'a da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Genel Başkan Aksungur, "Hemşerilerimizle el ele gönül birliği içerisinde daha çok güzel şeyler yapacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.