Siyaset Haber Girişi : 16 Mayıs 2012 12:30

Erzurum'un suyu Mecliste

Erzurum'un suyu Mecliste
Erzurum’un marka suyu Doyum Su, bir ilki daha başardı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un marka suyu Doyum Su, bir ilki daha başardı. Doyum Su bundan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Grup toplantılarında dağıtılacak.
Kurulduğu günden beri, Erzurum’un marka suyu olmaya başaran Doyum Su, Ankara’da bölge müdürlüğü kurdu. Türkiye’de dağıtım ağını kurmada son aşamaya gelen Doyum Su, GİMAT Toptancılar sitesinde Bölge Müdürlüğünü faaliyete soktu. Ankara’da Bölge Müdürlüğünü kurduktan sonra, Doyum Su tüketiciler tarafından ilgi görürken, TBMM’de girmeyi başardı. Bundan sonra Doyum Su, Türkiye Büyük Millet Meclisinde her Salı günü yapılan AK Parti Grup toplantılarında Milletvekillerine, partililere ve misafirlere dağıtılacak. Bugün yapılan AK parti Grup Toplantısında Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan Başta olmak üzere, toplantıya katılanların tamamı Doğum Suyu tattı.
Doyum Su yöneticilerinden Mustafa Kumbasar, Doyum Suyu Ankara’ya sokmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Suyumuz Ankara’da yoğun ilgi gördü. Bunun yanı sıra, suyumuz artık TBMM’de de dağıtılacak. Bugün ilk dağıtımı yapıldı. Erzurum markası suyumuzun meclise girmesi bizleri bir kez daha gururlandırdı” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.