Bölge Haber Girişi : 21 Ağustos 2010 00:00

Erzurum'un Ortak paydası 2011!..

Erzurum'un Ortak paydası 2011!..
Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü'nce düzenlenen iftar yemeğinde, Yakutiye Kent Konseyi üyeleriyle bir araya geldi

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü’nce düzenlenen iftar yemeğinde, Yakutiye Kent Konseyi üyeleriyle bir araya geldi Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından verilen iftar yemeğine katılan Yakutiye Kent Konseyi üyeleri, 2011 Erzurum Kış Oyunları’nın dev bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, organizasyonun başarısı için ortak çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Güzelyurt Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine; 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Organizasyon Komite Başkanları ile Yakutiye Kent Konseyi Üyeleri katıldı.

KORKUT: “2011 KENT ADINA KAZANIMDIR”

İftar yemeğinde kent konseyi hakkında katılımcılara bilgi veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentte düzenlenecek kış oyunlarının büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Erzurum adına organizasyonun başarılı geçmesi için her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Korkut, ‘’Kent konseyimiz, yerel yönetim, kamu kurumları, meslek kuruluşları, sivil toplum temsilcilerinin ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu ve bir araya geldiği bir yapıdır. Bu anlamda organizasyonun başarılı geçmesi için göreve her zaman hazırız. Konsey olarak organizasyonu Erzurumlulara daha iyi anlatabilmek için önümüzdeki günlerde kültür turları düzenleyeceğiz’’dedi.

KORKMAZ: BAŞARI SAHİPLENMEYLE ARTAR

2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, başarı için organizasyonu tüm kentin sahiplenmesi gerektiğini hatırlatarak, kent konseyi üyelerinin ortak çalışma kararından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Korkmaz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Oyunların kente alınmasından bugüne kadar geçen süreçte, organizasyonu sahiplenen tüm kent halkına teşekkür ediyorum. Organizasyonun başarısı, gösterilen bu yakınlık ve destekle doğru orantılı olarak gelişecektir. Bu anlamda Yakutiye Kent Konseyi üyelerinin sağladığı destek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.