Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2012 18:15

Erzurum'un gururu oldular

Erzurum'un gururu oldular
2012 Londra Olimpiyatları vizesi alan milli güreşçiler İbrahim Bölükbaşı ve Rahman Bilici’nin yanı sıra Milli okçular Doğan Hancı ve Zafer Korkmaz Erzurum’un gururu oldu.
Erzurum Ajans-2012 Londra Olimpiyatları vizesi alan milli güreşçiler İbrahim Bölükbaşı ve Rahman Bilici’nin yanı sıra Milli okçular Doğan Hancı ve Zafer Korkmaz Erzurum’un gururu oldu.
Erzurumlu güreşçilerin olimpiyat vizesi olması ve okçularının da paralimpik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etmesi Erzurum’u gururlandırırken, spor severleri de sevince boğdu. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları Güreş Dünya Eleme Turnuvası'nda grekoromen stil 60 kilo güreşçimiz Rahman Bilici Olimpiyat vizesi alırken, daha öncede İbrahim Bölükbaşı olimpiyat vizesini almıştı. Erzurumlu eki güreşçinin yanı sıra Milli okçular Doğan Hancı ile Zafer Kortmaz’ın da 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatlarına katılacak olması Erzurum’a büyük bir sevinç yaşattı. Milli Güreşçilerimiz İbrahim Bölükbaşı ile Rahman Bilici’nin Londra biletini cebine koymasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, olimpiyatlara katılacak olan sporcular için kutlama mesajı yayınladı. Çintimar, “Daha önce Milli okçularımız Doğan Hancı ile Zafer Korkmaz 2012 Londra Paralimpik Olimpiyatları için kota barajını geçerek vize almıştı. Şimdi de İbrahim Bölükbaşı ile Rahman Bilici olimpiyat bileti aldı. Londra’ya gidecek olan tüm sporcularımızı kutluyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.