Bölge Haber Girişi : 05 Kasım 2009 13:59

Erzurum'u halterde Türkiye'ye tanıtacaklar!..

Erzurum'u halterde Türkiye'ye tanıtacaklar!..
Erzurumlu halterciler 11 Aralık 2009 tarihinde Antalya'da yapılacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenmanlarına düzenli bir şekilde devam eden halterciler, şampiyonadan derece ile döneceklerini söylediler.

Erzurum Ajans-Erzurumlu halterciler 11 Aralık 2009 tarihinde Antalya'da yapılacak olan Büyükler Ferdi Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Antrenmanlarına düzenli bir şekilde devam eden halterciler, şampiyonadan derece ile döneceklerini söylediler.

Antrenmanlarını Cemal Gürsel Salonunda yapan haltercilerin antrenörü Hüseyin Çelik, "Şampiyonda Erzurum'u temsilen yarışacak Adem Daşdemir, çok yetenekli bir sporcu. Yıldızlar kategorisinde yarışması gerekirken kendisine olan güveni ve yeteneği sayesinde Büyükler kategorisinde yarışıyor. Bu yeteneği ve kendisine olan güveni Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Fatih Çintimar'ın da dikkatinden kaçmadı. Daşdemir'e hedefi bizzat kendisi koydu ve bizde bu uğurda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın müdürümüz 2010 Dünya Şampiyonası ve 2010 Avrupa Şampiyonası hedefini gösterdi. Ben de inanıyorum ki Türkiye'de bizi bu şampiyonada temsil edip madalya getirebilecek tek yetenektir. Biz bunun bilincindeyiz. Kendisi de bunun farkında ve antrenmanlarımızı bu ciddiyette yapıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Fatih Çintimar'a desteklerini hiç esirgemediği için teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.