Bölge Haber Girişi : 25 Eylül 2010 00:03

Erzurum'u filede 3 takım temsil edecek!..

Erzurum'u filede 3 takım temsil edecek!..
Erzurum'u voleybol heyecanı sardı. Son yıllarda Erzurum'da büyük bir sempati kazanan voleybol sporunda bu sezon Erzurum'u üç takım liglerde temsil edecek.

Erzurum Ajans-Erzurum’u voleybol heyecanı sardı. Son yıllarda Erzurum’da büyük bir sempati kazanan voleybol sporunda bu sezon Erzurum’u üç takım liglerde temsil edecek.

3. Lige yükselen Gençlikspor Erkek Voleybol takımı ile birlikte yine bu sezon 3. Ligde Gençlikspor Bayan Voleybol takımı ve DSİ Spor Bayan Voleybol takımı temsil edecek.

17 Ekim’de başlayacak olan lig maçları öncesinde üç takımda hazırlıklar başladı. Gençlikspor Bayan Voleybol takımı ile DSİ Spor Bayan Voleybol takımı, aynı grupta yer alıyor. Bayanlar 3. Voleybol Ligi şu takımlardan oluşuyor. Gençlikspor (Erzurum), DSİ Spor(Erzurum), Vakfı Bank Güneş Sigorta (Ankara), Amasya Lisesi (Amasya), Ordu Telekom (Ordu), Erciyes Gençlik(Kayseri), Polisgücü (Elazığ), Büyük Şehir Belediyespor (Diyarbakır), DSİ Spor (Elazığ), Tarsus Belediyespor (Tarsus), İdmanocağıspor (Trabzon).

Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, ilk maçta kendi evinde Elazığ DSİ ile karşılaşırken, Erzurum’un iki ekibi Gençlikspor ile DSİ Spor ilk yarının son maçında karşı karşıya gelecek.

Erzurumk’u 3. Lig Erkekler Liginde temsil edecek olan Gençlikspor Voleybol takımının grubunda ise şu takımlar yer alıyor:

Gençclikspor (Erzurum), DSİ (Diyarbakır), Kızıltepe (Mardin), İdmanyurdu (Adana), Yeni Malatyaspor (Malatya),Sağlıkspor (Muş), Şahinbey (G.Antep), İnönü Üniversitesi (Malatya), Arhavi Majörler (Artvin), Özel Burç Okulları (Adana).

Erzurum Gençlikspor Erkek Voleybol takımı ligin ilk yarısının ilk haftasında Diyarbakır DSİ ile deplasmanda karşılaşırken, ilk yarının son haftasında İdmanyurdu deplasmanına çıkacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.