Bölge Haber Girişi : 06 Şubat 2010 01:42

Erzurumspor'un hesabını soruyorlar!..

Erzurumspor'un hesabını soruyorlar!..
Lig maçlarına çıkamadığı için 3.Lig'e düşürülen Erzurumspor için taraftarlar internet üzerinden tepkilerini dile getirerek hesap soruyor. Mavi-Beyazlı taraftarlar www.yaziklarolsun.com isimyle internet sitesikurdu.

Erzurum Ajans-  Taraftarlar, Erzurumspor’un 38 yılar aradan sonra 3.Lige’e düşmesine büyük tepki göstererek hesap soruyor. Mavi-Beyazlı Kulübün taraftarları kurdukları internet sitesi aracılığı ile başta kentin yöneticileri olmak üzere siyasileri ve  spor camiasının önde gelen Erzurumlu isimlerine tepkilerini ‘Yazıklar Olsun!’ sloganıyla dile getiriyor.

 

Erzurumspor taraftarlarının kurduğu www.yaziklarolsun.com isimli site daha ilk gününde binlerce kişi tarafından ziyaret edildi. Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dan, Sağlık bakanı Recep Akdağ’a, Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan Erzurumspor’da görev yapan eski başkanlara kadar bir çok kişiye  sitemlerini dile getiren taraftarlar amaçlarını ‘Hedefimiz 1.000.000 Erzurumlu’yu bu özgür platformda toplayarak , Erzurumspor’un bitişine seyirci kalanlardan hesap sormak “diye özetliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.