Bölge Haber Girişi : 20 Ağustos 2010 14:35

Erzurumspor'a yardıma hazırız!..

Erzurumspor'a yardıma hazırız!..
Erzurum bütün spor branşlarında ideal bir kamp merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bir çok spor branşında spor kamplarına ev sahipliği yapan Erzurum şimdi de Akçabaat Sebatspor'u ağırlıyor

Erzurum Ajans-Erzurum bütün spor branşlarında ideal bir kamp merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Bir çok spor branşında spor kamplarına ev sahipliği yapan Erzurum şimdi de Akçabaat Sebatspor’u ağırlıyor. Trabzon ekibi, 29 Ağustos’ta başlayacak olan lig öncesinde Erzurum’da kamp yapıyor. Palandöken’de kampa giren Kırmızı-beyazlı takım, teknik ve taktik idmanlarının yanı sıra çift kale maçlarını da Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştiriyor. Lig öncesinde Palandökende güç ve kondisyon depolayan Akçaabat Sebatspor’da Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, ideal on birini oluşturmaya çalışıyor.

Teknik Direktör İhsan Derelioğlu ile yardımcıları Selçuk Akçay, Bilal Çetinkaya ve İsmail Sivrikaya yönetiminde Atatürk Üniversitesi Stadı’nda çift kale maçı yapan Kırmızı-beyazlıları Trabzonlu Bürokratlardan Türk Telekom Doğu 1. Bölge Müdürü Ergin Bektaş ile Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher’de yalnız bırakmıyor. Teknik heyet ve futbolculara yakın bir ilgi gösteren iki bürokrat, Kırmızı-beyazlılara moral aşılıyorlar.

Bektaş ve Cevher ikilisi Çift kale maçta Akçaabat Sebatspor takımının yöneticileri ve futbolcuları ile görüşerek lig maçları öncesinde kendilerine başarı dilediler. Trabzonlu olan ve Erzurum’da görev yapan iki bürokrat, Akçaabat Sebatspor’un Erzurum’da kamp yapmasının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

ERZURUMSPOR’A YARDIMA HAZIRIZ

Akçabaat Sebatspor Yöneticileri Erzurumspor gibi Süper Lig görmüş bir takımın kapanmasına gönüllerinin razı olmayacağını ve çok üzüldüklerini belirterek, “Biz Erzurumspor’un yoluna devam etmesini istiyoruz. Kulüp yoluna devam ederse, bizden de futbolcu istenirse seve seve veririz. Yeter ki Erzurumspor lige girsin. Biz Trabzonlular olarak her zaman Erzurum’la iyi dostluklar ve ilişkiler içinde olmuşuzdur. Erzurum gibi büyük bir şehrin mutlaka profesyonel ligde olması gerekir. Diliyoruz ki, mavi-beyazlı camia bir an önce bu kabus dolu günleri atlatır” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.