Bölge Haber Girişi : 30 Ocak 2010 02:45

Erzurumspor'a sadece Karslılar üzüldü!..

Erzurumspor'a sadece Karslılar üzüldü!..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Erzurumspor''un ligden çekilmesi Karsspor camiasında üzüntüyle karşılandı.

Erzurum Ajans-Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Erzurumspor''un ligden çekilmesi Karsspor camiasında üzüntüyle karşılandı.

Doğu'nun güzide takımı Süper Lig görmüş bir takımın sahipsizlik ve ilgisizlikten dolayı maçlara çıkmaması ve ligden çekilmesi Kars'ta bomba etkisi yaptı. Karsspor Basın Sözcüsü Yargıç Harmankaya, "Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Erzurum'un güzide takımının, duyarsızlıktan dolayı ligden çekilmesi Karsspor Yönetimi olarak bizleri son derece üzmüştür. Binlerce iş adamı, sanatçı ve en önemlisi Süper Lig takımlarından Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanlığını yapan Adnan Polat'ın şehri olan Erzurum'un ligden çekilmesinin tarifi olamaz. Gönül isterdi ki Cemal Gürsel Stadı'nda Erzurumspor ile maça çıksaydık. Ama olmadı. Doğu'da Erzincan'dan sonra Erzurum da gitti. Yaşananlar, bu illerde yaşayan insanların nasıl duyarsız olduğunu göstermektedir. Erzurumspor'u bitirmeyelim, sahip çıkalım. Karslıların, Erzurumluların ve Erzincanlıların çok iyi düşünmesi gerekiyor. Spor olmayan bir ilde hayat biter, terör olur, o ilde yetişen gençler spordan uzaklaşarak kahvehane ve caferlere yönelir. Erzurumspor'un ligden çekilmesi bu illeri yönetenlerin duyarsız kalmasından kaynaklanmıştır. Umarım Erzurumspor herkese ders olur" dedi.

Harmankaya, Karsspor yönetimi transfer çalışmaları başlattıklarını, en kısa sürede giden sporcuların yerine transfer yaparak Karsspor'un kadrosunu güçlendireceklerinde kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.