Spor Haber Girişi : 25 Ekim 2014 14:29

Erzurumspor'un zirve tırmanışına Beyler darbesi: 0-0

Erzurumspor'un zirve tırmanışına Beyler darbesi: 0-0
B.B. Erzurumspor, Spor toto 3. Lig 3. Grup'ta Cemal Gürsel Stadyumu'nda Beylerbeyi ile karşı karşıya geldi. Maç golsüz berabere bitti.
Erzurumajans-B.B. Erzurumspor, Spor toto 3. Lig 3. Grup'ta Cemal Gürsel Stadyumu'nda Beylerbeyi ile karşı karşıya geldi. Mavi- Beyazlılar, son dakikalarını 10 kişi oynadığı maçta Beylerbeyi ile 0-0 berabere kalarak evinde puan kaybetti.

Ve... Maç bitti: Erzurumspor:0 - Beylerbeyi:0

Dk. 88 Sahanın yıldızı Kerem'in uzaklardan sert şutunu kaleci Anıl nefis bir kurtarışla kornere çeldi.  Kornerden gelen topa Ulaş'ın sert şutu ise direkten auta gitti.

Dk. 81 Beylerbeyi'nde Sertaç'ın yerine Tolga Topal oyuna girdi... Erzurumspor'da ise Deniz Sert'in yerine Aykut oyuna dahil oldu...

80.dakikaya geldik maçta gol yok. Sertaç'ın yerine Tolga, Erzurum'dan da suskun Deniz'in yerine sürpriz golcü Aykut oyunda.

65.dakika Erzurum'da Ekrem çıtı Yılmaz oyuna girdi. 10 kişi kaldıktan sonra Erzurum daha çok golü düşünğr oldu. Ama henüz pozisyonu da yok. Maç 0-0 devam ediyor.

Rakibini eksik yakalayan Beylerbeyi'nde iki oyuncu değişikliği oldu. Cem'in yerine Alper, Erthan'ın yerine de Fatih oyuna dahil oldu. Maçta 0-0'lık eişitlik sürüyor. 10 lişi kalmasına rağmen Erzurum atak futbolunu sürdürüyor. Bu arada Yasin'in yerine Erzurum'da da İbrahim oyuna girdi.

Maçta heyecan dorukta. Her iki taraf da golü bulabilir. Beylerbeyi'nde Hıfsullah sarı kart gördü.

55.dakikada Erzurum 10 kişi kaldı. Rakip oyuncuyu faulle durduran Ömer Faruk, kırmızı kart gördü takımını 10 kişi bıraktı.

İKİNCİ YARI

İlk yarıda son düdük çalındı. İlk yarı sonucu 0-0

45+3 Erzurumspor, rakibini uzatma dakikalarda abluka altına aldı. Ekrem'in cezaalanına yaptığı ortaya Sefer sever sert vurdu, top kalecide kaldı.

Şimdi uzatma dakikaları oynanıyor...

İlk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

Dk. 43 Erzurumspor gole çok yaklaştı. Sol kanattan Doğa'nın nefis ortasına müsait durumdaki Deniz Sert, kötü vurdu, takımını mutlak bir golden etti.

Dk. 36 Beylerbeyi sol çaprazdan frikik kazandı. Erhan'ın sert şutu savunmaya çarptıktan sonra kale direğinin yakınından kornere çıktı.

Karşılaşmanın yarım saatlik diliminde iki takımda kontrollü oynamayı tercih ediyor. Konuk ekip, diri görüntüsüyle dikkat çekerken, Erzurumspor ise bu sezon ilk kez daha sakin bir görüntü çiziyor...

Dk. 32 Maçın 19. dakikasında elle oynadığı için sarı kart gören Beylerbeyi'nden Metehan bir kez daha topu elle kesti. Hakem en direk vuruşu verdi ama kartını göstermedi...

Dk. 30 Erzurumspor'da Ömer Faruk sarı kart gördü...

Dk. 19 Beylerbeyi'nde topla elle oynayan Metehan sarı kart gördü

Dk. 15 Erzurumspor gole çok yaklaştı. Yasin ve Sefer ikilisinin sol kanattan taşıdığı topu ceza yayı üzerinde önünde bulan Ekrem Sütçü'nün nefis şutu az farkla auta çıktı.

Mücadelenin 10. dakikası geride kaldı. Mücadelenin üst düzeyde olduğu karşılaşmada, oyun orta sahada kilitlenmiş durumda. İki takım da pozisyon üretmekte zorlanıyor...

Dk. 4 İlk tehlikeli atak konuk ekipten geldi. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda, oluşan karambolde seken topu önünde bulan Mümin'in kafa vuruşunu kaleci Anıl nefis kurtardı.

Maça Erzurumspor'un vuruşuyla başlandı...


Geçtiğimiz hafta Van B.B.'yi 4-0, Çarşamba günü ise Başkent deplasmanında Etimesgut Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek, bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanan B.B. Erzurumspor, ligin tek namağlup ekibi konumundaki Beylerbeyi önünde galibiyet arıyor...

Maçı izlemek üzere yaklaşık bin kişilik taraftar grubu tribündeki yerlerini alırken, Dadaşlar Grubu, coşkulu tezahüratlarıyla maç öncesi takımını ateşliyor. Protokolden ise şu ana kadar maça ilgi gösteren olmadı.

Mavi Beyazlı ekipte bu sezon ilk kez Ekrem Sütçü ilk 11'de sahaya çıktı. Sakatlıktan yeni çıkan ve son Etimesgut maçında sonradan oyuna girip, müthiş futboluyla yıldızlaşan Yılmazcan Taşkıran, maça yedek başlıyor.

MAÇIN KARNESİ

STAD: Cemal Gürsel
HAKEMLER: Serhat Aslan, Özcan Çiçek, Mustafa Tuncer Bilir
B.B. ERZURUMSPOR: Anıl, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan, Ömer Faruk, Doğa İşeri, Sefer Sever, Ekrem Sütçü, Cebrail, Yasin Yener, Fatih Gültekin, Deniz Sert
BEYLERBEYİ: Raifcan, Metehan, Kerem, Cem, Erhan, Berat Satılmış, Sertaç, Ula, Hifsullah, Mümin, Mehmet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vay arkadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Herşeyi herkesten iyi bilien kıymetli spor yazarımız Orkun çizmeli daha iyi biilr ancak Taşkın hoca bu işi bilmiyor. Arkadaş Sakatlıktan yeni çıkan Ömer Faruk da Emre de iyi tapçular. Buna kimsenin lafı yok. Bak saçma sapan oynadı bugün Ömer Faruk. Yok yere de kart gördü. Onun yerine hazırlık maçlarında süper oynayan İbrahim neden ouna ilk onbir başlamaZ? Klavye delikanlılığı değil budur benim yazdığım bak ne güzel ekremi oyuna onbirde başlattın. Emre Dinlensin, al Yılmazı kanata illa oynatacam diyorsan da ikinci yarı al Emre`yi. Maceraya ne gerenk var bilader. Yeter da az mantıklı tercihler yapamaz mısınız?