Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2016 13:04

Erzurumspor'da istifa depremi... Dengizek ve Önal da bıraktı!

Erzurumspor'da istifa depremi... Dengizek ve Önal da bıraktı!
B.B. Erzurumspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Süha Dengizek ve Suat Önal, Başkan Ali Demirhan'a sert sözlerle yüklenip, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı...
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 3. Lig'de şampiyon olmasında başrolü oynayan isimler arasında yeralan Süha Dengizek ve Suat Önal, görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçelerini sabah saatlerinde kulübe faksla gönderen Dengizek ve Önal, Başkan Ali Demirhan'ı sert sözlerle eleştirdi. "Ali Demirhan'ın yalan ve iftiraları nedeniyle görevimizden istifa ediyoruz" diyen Dengizek ve Önal ikilisinin istifası gündeme bomba gibi düştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in bile "O istedi diye Ali Demirhan'ın başkan olmasına razı oldum" dediği Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı ve B.B. Erzurumspor Asbaşkanı Süha Dengizek ve Suat Önal, Mavi Beyazlı kulüpteki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Uzun süredir aralarında soğuk rüzgarların estiği bilinen, şampiyonluk kutlaması öncesinde de İbrahim Erkal'ın kutlamalara davet edilmemesi nedeniyle bir kez daha aralarında gerilim yaşanan Süha Dengizek ve Suat Önal, Başkan Ali Demirhan'ın sert sözlerle eleştirdi.
 
İstifasının ardından Erzurumajans'a konuşan Süha Dengizek, "Ali Demirhan'ı Erzurum'da bir Allah'ın kulu tanımaz, etmezdi. Biz, Maltepe Erzurumlular Vakfı olarak, Erzurumspor'u şampiyon yapmak, yeniden eski günlerine döndürmek için bu göreve talip olduk ve başkan olarak da Ali Demirhan'ı belirledik. Yeni tanıdığımız, genç bir işadamının başkan olması için de defalarla Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüştük. Onların Erzurum'dan bir ismi başkan yapma isteği vardı ama bizim ısrarcı olmamız sonucunda Ali Demirhan'da karar kılındı. Ancak bu arkadaşımız başkan olduktan sonra farklı davranışlar içerisine girmeye başladı. Yalan ve iftiralarına, takımın şampiyon olabilmesi için katlandık. Çünkü şehrimize karşı verdiğimiz bir söz vardı. Allah'a şükürler olsun bu sözümüzü yerine getirdik. Artık bu yalan ve iftiralara daha fazla katlanacak, sabredecek değiliz. Ali Demirhan'ın olduğu yerde artık biz yokuz" diye konuştu.

İstanbul'da düzenlenen ve İbrahim Erkal'ın işadamlarından para topladığı Erzurumspor Yardım Gecesi'ni de Maltepe Erzurumlular Vakfı olarak düzenlediklerini ve bu gecede 700 bin Tl bağış toplandığını anlatan Süha Dengizek, "Bu gecenin parasını da biz ödedik. Ama duyuyorum ki, Ali Demirhan, faturanın kulübe gönderildiğini iddia ediyormuş. Böyle bir yalan ve iftira olabilir mi? Yemeğin faturası vakfımızın muhasebesinde duruyor" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.