Spor Haber Girişi : 29 Mart 2017 20:30

Erzurumspor'da deprem... Demirhan ve yönetim istifa mı ediyor?

Erzurumspor'da deprem... Demirhan ve yönetim istifa mı ediyor?
Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ile istifa eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından bir araya gelen bir grup yönetici istifa kararı aldı.
Erzurumajans-Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ile istifa eden Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamalarının ardından bir araya gelen bir grup yönetici istifa kararı aldı.

BB Erzurumspor'da sular durulmuyor. İstanbulspor yenilgisi ile başlayan, Pendikspor mağlubiyeti ile doruk noktasına çıkan kriz sonrasında görevi bırakan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın gündemi sarsan açıklamaları üzerine bir grup yönetici akşam saatlerinde bir araya geldi. Kötü gidişatı ve kulüpte yaşanan olumsuzlukları masaya yatıran yöneticilerin istifa kararı aldığı öğrenildi.

İSTİFALARINI BAŞKAN DEMİRHAN'A SUNDULAR

Yöneticilerin yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından istifalarını Başkan Demirhan'a sundukları öğrenildi. Yaşanan bu olaylar üzerine bu kez Ali Demirhan istifasını sunan yöneticilerle bir araya geldiği ifade edildi. Demirhan'ın istifa eden yöneticileri bu kararlarından vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı, başarılı olamaması halinde kendisinin de istifa edeceği gelen bilgiler arasında.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • urfalı 01 Ocak 1970 02:00

    kemal hoca iyi bir hoca urfadan biliyoz erzurumu şaha kaldırcakdır azimli heycanlı agresif bir hoca erzurumlulara iş düşüyo sabır ve destek kenetlenme zamanı urfadan gakkoşlara selam başarılar.....

  • ilyas 01 Ocak 1970 02:00

    rakı masasında alınan istifa kararı

  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Süper Lig Topçularını Gonderip Şampiyon Takımı Dağıttılar Bu Futbolla Olamayacağı Belliydi... Konuşulanlar Doğruysa Alkol Fuhuş vs. Para Verip Buz Gibi Soğukta Maça Giden Taraftarın, Mac Günü Televizyon Başından Kalkamayan Türkiyenin Heryerindeki Erzurumlu Hakiki Dadaşlarin Hakkını Veremezler..

  • Tahir muaz 01 Ocak 1970 02:00

    Bu şehir birlik olmayı beceremediler