Spor Haber Girişi : 05 Kasım 2018 15:25

Erzurumspor Sevdalıları harekete geçti

Erzurumspor Sevdalıları harekete geçti
Son haftalarda hakem ve VAR kararlarıyla BB Erzurumspor’a yönelik yapılan operasyon taraftarları harekete geçirdi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Son haftalarda hakem ve VAR kararlarıyla BB Erzurumspor’a yönelik yapılan operasyon taraftarları harekete geçirdi. Sosyal medya üzerinden örgütlenen Erzurumspor Sevdalıları, Cumartesi günü oynanacak Göztepe maçına tüm Erzurumluları davet etti.

Önce Kasımpaşa ardından Akhisar deplasmanında hakem kararlarıyla adeta doğranan BB Erzurumspor, PFDK’nın verdiği ceza nedeniyle bu hafta oynayacağı Göztepe maçında yaklaşık 7 bin taraftarından yoksun olacak. Bu nedenle harekete geçen ‘Erzurumspor Sevdalıları’ platformu sosyal medya üzerinden tüm Erzurum’u takımı yalnız bırakmaması için örgütlemeye başladı. Cezalı tribünler dışında kalan tüm koltukların dolması için çağrıda bulunan Orhan Özsoy, “Büyük Erzurum halkı ve taraftarları malumunuz üzere BB Erzurumspor geçen sezonlarda 3 yıl üst üste şampiyon olarak Süper Lige kadar yükselme başarısı gösterdi. BB Erzurumspor’un bu yükselişini durdurmak için futbol camiasının bazı kesimleri açıkça harekete geçmiş bulunmaktadır. Bu oyunların en bariz örneklerine Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında şahitlik ettik. Taraflı tarafsız bütün spor yazarları, yorumcuları iki maç için de BB Erzurumspor’un puanlarının resmen gasp edildiğine yönelik yaptığı haber ve yorumlar medyada geniş yer bulmuştur. Unutulmamalı ki kulüple taraftar arasında kurulan kuvvetli bağlı ve taraftarın itici gücü takımın sahadaki 12’nci adamı gibidir. Zaman zaman basın ve sosyal medyada ortaya atılan olumsuz algı operasyonlarına itibar etmeden takımımızı her maçta 90 dakika fair play ruhuyla olumlu yönde desteklemek ve ceza almasına neden olacak hareketlerden kaçınmak biz taraftarların asli görevidir. Bu vesileyle takımımızın Süper ligdeki ilk sezonunda kalıcı olması için bütün Erzurum halkının desteğine ihtiyaç vardır. Haliyle bu hafta Cumartesi günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadyumunda Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan takımımızı yalnız bırakmamalıyız. Tribünleri tıklım tıklım doldurarak tüm Türkiye’ye birlik ve beraberliğimizi, takımımıza olan inancımızı ve şehrimizin gücünü göstermeliyiz” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.