Erzurum Haber Girişi : 05 Şubat 2017 15:45

Erzurumlulardan Akgül'e teşekkür ziyareti

Erzurumlulardan Akgül'e teşekkür ziyareti
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erzurum'un kendisine has kültürü ile doğudaki en önemli şehirlerinden birisi olduğunu belirterek, "Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip" dedi.
Erzurumajans-Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erzurum'un kendisine has kültürü ile doğudaki en önemli şehirlerinden birisi olduğunu belirterek, "Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip" dedi. 

STK'lara yönelik desteğiyle bilinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e, Erzurum Dernekler Federasyonu teşekkür ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı nezaket ziyaretinde Akgül'e teşekkür eden Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal, "Başkanım, bizlere verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim. 4. Ankara Erzurum Günleri programını Atatürk Kültür Merkezi'nde desteğinizle gerçekleştirdik. Amacımız Erzurum'un kültürünü burada tanıtmaktı ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Programımızla ayrıca gurbette yaşayan hemşehrilerimiz buluşarak hasret giderdi" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Erzurum kendisine has kültürü ile doğudaki en önemli şehirlerimizden birisidir. Tarihi binlerce yıl öteye dayanan Erzurum son derece köklü bir kültürel birikime sahip. STK'larla birlikte bu birikimin en güzel şekilde tanıtılması gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Ziyarette Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Önal, Akgül'e plaket takdim etti. 6-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 4. Ankara Erzurum Günleri, Başkent'te bulunan ve Erzurum'dan gelen STK, dernek ve vakıfların katılımıyla yapılmıştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.