Ekonomi Haber Girişi : 03 Nisan 2017 17:00

Erzurumlu üç bayandan girişimcilik örneği

Erzurumlu üç bayandan girişimcilik örneği
Erzurumlu 3 bayan girişimcinin ortaklığında Saklı Bahçe Kına ve Düğün Salonları, Murat Paşa Mahallesi Şeyhler Hamamı Caddesi'nde Erzurumluların hizmetinde...
Erzurumajans-Erzurumlu 3 bayan girişimcinin ortaklığında Saklı Bahçe Kına ve Düğün Salonları, Murat Paşa Mahallesi Şeyhler Hamamı Caddesi'nde Erzurumluların hizmetinde...

İki ayrı salonuyla düğün ve kına sahiplerine ayrıcalıklar sunan Saklı Bahçe Düğün ve Kına Salonları, Kına ve Kısır gecelerinin de aynı anda ve aynı adreste yapılmasına olanak sağlıyor.

Emekli Hemşire Emine Çevik, Diş Teknisyeni Lale Ataseven ve Organizatör Hatice Çamlı yönetiminde Murat Paşa Mahallesi Şeyhler Hamamı Caddesi'nde Erzurumluların hizmetinde olan Saklı Bahçe Düğün ve Kına salonları, her bütçeye hitap etmesinin yanında kısır ve kına gecesinin aynı anda tek adreste yapılmasını sağlamasıyla da öne çıkıyor. 150 kişilik küçük, 350 kişilik büyük iki ayrı salonla Erzurum'da tek olan Saklı Bahçe Düğün ve Kına salonunda müşteri memnuniyeti esas alınırken, 15 kişi de istihdam ediliyor.

Saklı Bahçe Düğün ve Kına Salonları işletmecilerinden Lale Ataseven, 6 ay önce Emekli Hemşire Emine Çevik'in teklifi üzerine işletmeye ortak olduğunu, akabinde organizatör Hatice Çamlı ile tanıştığını ve ortaklık teklifinde bulunarak, Saklı Bahçe Düğün Salonunu işletmeye 3 ortak olarak işe koyulduklarını aktardı. 

Hedeflerinin Saklı Bahçe ile Erzurum'daki marka düğün ve kına salonları arasına girmek olduğunun altını çizen Ataseven, "Kaliteli ve disiplinli hizmet anlayışı içerisinde Erzurumlulara hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. İnşallah Dadaşların takdirini kazanarak büyüyecek, yatırımlarımızı geliştireceğiz. Saklı Bahçe ile bu şehre bir çivi çaktığımızı düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte dediğimiz gibi kaliteli hizmet anlayışı içerisinde hemşerilerimizin takdirini kazanarak, yatırımlarımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.