Bölge Haber Girişi : 03 Ocak 2011 18:37

Erzurumlu Okçular Milli Takım Kampında!..

Erzurumlu Okçular Milli Takım Kampında!..
Erzurumlu okçulara Milli takım kampları için çağrı geldi. İbrahim Ethem Gülaçar, bugün Denizli'ye gidecek.

Erzurum Ajans-Erzurumlu okçulara Milli takım kampları için çağrı geldi. İbrahim Ethem Gülaçar, bugün Denizli'ye gidecek. Diğer okçulara da Çanakkale ve Antalya yolu gözüktü.

Erzurum Gençlikspor Kulübü'nün okçularına Milli takımlardan davet geldi. Erzurumlu okçulardan İbrahim Ethem Gülaçar, 04-20 Ocak 2011 tarihlerinde yapılacak olan Milli takım kampına davet edildi. Milli sporcu bu akşam Denizli'ye gidecek. Erzurumlu okçulardan Hasan Basri Hancı ve Mustafa Fırat ise 10-20 Ocak 2011 tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleşecek olan Milli takım kampına katılacak. Yine Erzurumlu Milli okçu Doğan Hancı ise 10-20 Ocak 2011 tarihlerinde Antalya'da yapılac ak olan Bedensel Engelliler Okçuluk Milli takım kampına katılacak. Erzurum'dan dört okçunun Milli takım kamplarına davet edilmesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan ve Antrenör Hikmet Dumanoğlu'nu mutlu etti. Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan, "Dört sporcumuzun Milli takıma çağrılması bizleri oldukça sevindirmiştir. Okçularımızın Milli takım forması altında başarılı derecelere imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu ise okçularının Milli takım kamplarına çağrılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sporcularının Milli takım kamplarında başarılı olarak kendilerine Milli takımda yer bulacaklarına başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.