Türkiye Haber Girişi : 13 Aralık 2018 23:15

Erzurumlu Muhammed Ali Kalo şehit oldu

Erzurumlu Muhammed Ali Kalo şehit oldu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin’de görevli askeri personele Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan taciz atışları neticesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.
Erzurumajans-Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin’de görevli askeri personele Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG’li teröristler tarafından yapılan taciz atışları neticesinde bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada, "Afrin bölgesinde görevli unsurlarımıza PKK/YPG'li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden yapılan taciz atışları neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Yapılan tacize bölgedeki TSK unsurları tarafından derhal cevap verilmiş ve belirlenen terörist hedefleri yoğun ateş altına alınmıştır. Bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi. 

Şehidimizin adı ve memleketi belli oldu

Açılan ateş sonucu üs bölgesindeki Topçu Üsteğmen Muhammed Ali Kalo şehit oldu.

Şehidin Erzurum nüfusuna kayıtlı ve 2 yıllık evli olduğu belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Soner Avcı 01 Ocak 1970 02:00

    Yikilasin Erzurum karalar bagla şehadet şerbetini içtin yavrum