Bölge Haber Girişi : 23 Mart 2010 06:25

Erzurumlu kızlar rakip tanımıyor!..

Erzurumlu kızlar rakip tanımıyor!..
Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, yeşil sahalarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Durdurulamayan bayan kramponlar bu sefer Tarsus deplasmanında gol yağdırdı.
Erzurum Ajans-Albayraklarspor Bayan Futbol takımı, yeşil sahalarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Durdurulamayan bayan kramponlar bu sefer Tarsus deplasmanında gol yağdırdı. Geçen hafta kendi evinde Hakkari Gücü’nü 2-0’la geçen Erzurum ekibi, bu kez de Tarsus’a patladı. Ligin ilk maçında Cemal Gürsel Stadı’nda 24-0 mağlup ettiği Tarsus Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşan Teknik Direktör Cem Vuraler’in öğrencileri rakibine yine gol yağdırdı.
BASKETBOL MAÇI GİBİ
Erzurum’un bayan futbolcuları, Tarsus Gençlerbirliği’ni gole boğarken, adeta gol olup rakibinin kalesine yağdı. Teknik Direktör Cem Vuraler, yardımcıları Haluk Sivrikaya ve Nükhet Gürel yönetimindeki Albayraklarspor Bayan Futbol takımı 30-0 kazandığı maçtan sonra büyü bir sükse yaparak Türkiye’nin gündemine oturdu. Tarsus’u 30-0’lık tarihi farkla ezip geçen Erzurum ekibi tüm dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı-beyazlı kızların farklı galibiyetini duyanlar şok yaşadı. Sporseverler, “Futbol maçı değil, sanki basketbol maçı. Bu tür skorlar basketbol ve hentbol maçlarında bile birçok kez yaşanmıyor” demekten kendilerini alamadılar.
GÖDEKMERDAN’A TEŞEKKÜR
Bayanlar futbol maçını Erzurumlu olan Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan eşi ile birlikte tribünden izledi. Maçta bir pozisyonda rakibi ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Hacer hastaneye kaldırıldı. SakAtlık sonrası baygınlık geçiren genç futbolcunun hastaneye kaldırılışında adeta hastane personelini seferber eden Kaymakam Gödekmerdan, Albayraklarspor Kulübü Başkanı Fahri Aybayrak, teknik heyet ve futbolcuların takdirini kazandı. Yapılan müdahaleler sonucunda genç futbolcu eski sağlığına kavuşturuldu.
Tarsus Kaymakamı olan Erzurumlu Dr. Mehmet Gödekmerdan Albayraklarspor kafilesinin gönlünde taht kurdu. Kulüp Başkanı Fahrettin Albayrak, “Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Tarsus’ta bize karşı mükemmel bir ev sahipliği yaptı. Bizi en iyi şekilde ağırladı. Sakatlanan sporcumuzun hastaneye götürülüşünde hastane personelini seferber etti. Konaklamamızda da bize büyük katkılar sağladı. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.