Bölge Haber Girişi : 20 Ekim 2009 18:33

Erzurumlu karetecilerden büyük başarı!..

Erzurumlu karetecilerden büyük başarı!..
Balkan Karate Şampiyonasına katılan Erzurumlu 4 karateci bir şampiyonluk 2 ikincilik ve bir de üçüncülük kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.
Erzurum Ajans-Balkan Karate Şampiyonasına katılan Erzurumlu 4 karateci bir şampiyonluk 2 ikincilik ve bir de üçüncülük kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

16-18 Ekim 2009 tarihlerinde Balıkesir Burhaniye' de yapılan Balkan Karate Şampiyonasına toplam 350 sporcu katıldı. Erzurum'dan şampiyonaya katılan 4 sporcuda madalya kazandı.

Müsabakalarda 68 kiloda Cihat Kırcı Balkan şampiyonu olurken, 61 kiloda Burak Akbulut ve 55 Kiloda Enes Kaya Balkan ikincisi ve 55 kiloda Mustafa Çetin Balkan üçüncüsü olmayı başardı.

Karate İl Temsilcisi Ahmet Çelebi elde edilen başarının Erzurum için gurur verici olduğunu belirterek, Kasım ayında Fas ta yapılacak olan Dünya Karate şampiyonasında Cihat Kırcı ve Enes Kaya'nın ülkemizi temsil etmek üzere milli takım kadrosuna dahil edildiği açıklandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.