Bölge Haber Girişi : 23 Ocak 2010 01:23

Erzurumlu kareteci milli takımda!..

Erzurumlu kareteci milli takımda!..
İstanbul da yapılan Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate milli takım seçmelerinde Erzurumlu sporcu Enes Kaya birinci olarak Avrupa karate şampiyonası milli takım kadrosuna girmeyi başardı.

Erzurum Ajans-İstanbul da yapılan Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate milli takım seçmelerinde Erzurumlu sporcu Enes Kaya birinci olarak Avrupa karate şampiyonası milli takım kadrosuna girmeyi başardı.

İstanbul'da yapılan Türkiye şampiyonasında 55 kiloda birinci olan ve milli takım seçmelerine çağrılan Milli karateci Kaya seçmelerde de rakiplerini yenerek birinci oldu ve Avrupa Şampiyonası için Milli takım kadrosuna dahil edildi.

Milli takım seçmelerinde ayrıca Erzurumlu 4 sporcumuzun final oynadığını dile getiren Karate İl temsilcisi Ahmet Çelebi, diğer 3 sporcunun seçmelerde 2'nci olduğunu ve bu sporcuların Balkan şampiyonasında yarışabileceklerini söyledi.

Enes Kaya'nın 05 -07 Şubat 2010 tarihlerinde İzmir de yapılacak olan Avrupa Karate şampiyonası için kampa alındığını belirten çelebi, "Enes Kaya'nın ülkemizi başarıyla temsil edeceğinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.