Bölge Haber Girişi : 27 Ekim 2009 00:20

Erzurumlu hanımların yeni gözdesi Penti!...

Erzurumlu hanımların yeni gözdesi Penti!...
Moda dünyasında ve yaşamdaki duruşlarında kadınlara yön veren ve öncülük eden Penti şimdi de Erzurumlu kadınlara öncülük edecek.

Erzurum Ajans-Dünya trendlerini yakından izleyen ve çorapta modaya öncülük eden  Penti; Erzurum’u da fethetti.

Kadının vazgeçilmez aksesuarı  olan çorabın yanı sıra iç giyim, ev giyim ve mayo’da da özel tasarım ürünlerin  bulunduğu mağaza  kadının tüm gereksinimlerini karşılıyor.

Sadelik ve modernizmin ilk planda olduğu mağaza Penti dünyasını  ve Penti marka değerlerini en iyi yansıtacak şekilde tasarlandı.  . 

Yarattığı atmosfer ile küçük bir kadın dünyası oluşturan ve sezonun en moda ürünleriyle kadınları buluşturacak olan  mağaza Erzurum’lu  kadınların moda ile  buluşma noktası olacak.

Mağazacılığı bir hayat tarzı olarak benimseyen Penti, tüketicisine kalite ve fiyat açısından güvenli ürünler sunarak ve verdiği satış sonrası desteklerle  tüketici tarafından her zaman tercih edilen bir marka olmuştur.

40. mağazasını Erzurum AVM de açan Penti 2010 yılı sonuna kadar Türkiye genelinde 60 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. (www.erzurumajöans.com)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.