Bölge Haber Girişi : 30 Haziran 2011 00:52

Erzurumlu gazeteciler dev maça geliyor!..

Erzurumlu gazeteciler dev maça geliyor!..
Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde bir araya gelen Eruzumlu gazeteciler, İstanbul'daki son buluşmada Süper Kupa finali için sözleşti.

Erzurum Ajans-İlk defa Erzurum'da organize edilen Üniversitelerarası Kış Oyunları öncesinde bir araya gelen Eruzumlu gazeteciler, İstanbul'daki 4. buluşmasını da gerçekleştirdi.

Sunucu-Yapımcı Mesut Yar’ın ev sahipliği’nde Balta Limanı Oba Cafe’de yapılan buluşmaya, Erzurumlu olanmedyadünyasının önemli isimleri katılırken bir çok isim de mazeret bildirerek programda yer almadı.

Toplantıya Cihan Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici, Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu, TV 8 Genel Müdürü Abiş Hopikoğlu, TRT Müzik Yayın Planlama Müdürü Remzi Başlican, TRT Haber Dairesi Prodüksiyon Kaynakları Şefi Fikret Öztürk.Mehtap TVYapımcılarından Hüseyin Kazan, Yönetmen Hedis Alıcı ve Zeki Serdar Budaka, Haber7.com Editörlerinden Ersin Çelik, Dünya Gazetesi Yazarı Feridun Andaç, TV NET Haber Spikeri Yasin Erçağlayan, Dharma Yayıncılık'ın Genel Yayın Yönetmeni Namık Kemal Atalay, Yapımcı Selçuk Eken, Görsel Yönetmen Süleyman Karaoğlu, Küçük Çekmece Basın-Halkla İlişkiler Müdürü Fesih Eto ve Yapımcı Recep Cinisli katıldı.

SÜPER KUPA'DA BULUŞMA SÖZÜ

Tanışma-kaynaşma şeklinde geçen toplantıda gelecekle ilgili planlarda ele alındı. Erzurumlu gazeteciler, bir sonraki buluşma adresi olarak ise memleketlerini belirlediler. 1 Temmuz'da Erzurum'da oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş Süper Kupa finaline gitme kararı alan Erzurumlu gazeteciler organizasyon için çalışmalara başladı.

Buluşmaya işlerinin yoğunluğundan dolayı katılamayan Erzurumlu gazeteciler ise şöyle: Samanyolu TV Ana Haber Sunucusu Kemal Gülen, Yeni Aktülel Dergisi Yazarı Fikri Akyüz, El Cezire Türk Haber Müdürü Metin Mutanoğlu, Habertürk Gazetesi Yazarı Güntay Şimşek, Akşam Medya Grup Başkanı ve SHOW TV Genel Yayın Yönetmeni Serdar Çaloğlu, İpek Medya Grup Başkanı Fatih Karaca,Samanyolu Haber TVHaber Müdürü Teoman Özer, Dünya TV Genel Yayın Yönetmeni Remzi Ketenci, Bloomberg TV Editörü Neptün Eken, Sabah Gazetesi Editörlerinden Murat Eğilmez, A Haber'den Ersin Kalkan, NTV İstihbarat Şefi Erdoğan Durna, Gazeteci Ayşe Önal, Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Doğaner Gönen ve Hürriyet Gazetesi'nden Demirhan Harharlı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.