Magazin Haber Girişi : 11 Mayıs 2017 14:02

Erzurumlu fenomenlerin 'Bahar Candan' videosu izleyenleri güldürüyor

Erzurumlu fenomenlerin 'Bahar Candan' videosu izleyenleri güldürüyor
Sosyal medyanın son zamanlarda en çok izlenen Erzurumlu fenomenleri, bu sefer de bir moda programında Bahar Candan isimli yarışmacının jüri karşısındaki komik hallerini anlatarak sosyal medyada izleyenleri kahkahaya boğuyor.
Erzurumajans-Sosyal medyanın son zamanlarda en çok izlenen Erzurumlu fenomenleri, bu sefer de bir moda programında Bahar Candan isimli yarışmacının jüri karşısındaki komik hallerini anlatarak sosyal medyada izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Emrah Çılgı ve ekibi son zamanların en çok konuşulan isimleri oldu. ABD'de öğrencileriyle tek tek kendine has hareketlerle selamlaşan öğretmenin yerli versiyonunu, ardından da piyano çalarken korkan adam videosunun yerli versiyonunu Erzurum'da bağlama çalarken korkan adam olarak ve son olarak eşine su şakası yapan teyzenin yerli videosunu çeken ekip, şimdi de moda yarışmasında komik davranışlarıyla gündeme gelen Bahar Candan'ın videosunu çekti. Bahar Candan'ın komik hallerini hazırlayan Emrah Çılgı ve ekibi, izleyenlerin beğenisini kazandı. Bundan önceki videoların hepsinde yabancı videoları yerli versiyon yapan ekip, bu defa yerli versiyon ile sevenlerinin karşısına çıktı.

"Biz çekimlerde bayağı eğleniyoruz, biz güldüğümüz için haklın da güleceğini tahmin edip videolarımızı paylaşıyoruz"

Kendilerinin eğlendikleri için halkın da eğleneceğini düşünerek videolarını çektiklerini ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Emrah Çılgı, "Daha önceden hatıra kalsın diye hazırladığımız öğrencileri ile teke tek selamlaşan öğretmen videosu bayağı ilgi gördü. Tıklanma ve paylaşım rekorları kırdı. Bundan sonra gelen talepler doğrultusunda yeni videolar çektik. Operada piyano çalarken korkan adam, BBC'deki tatlı canlı yayın kazasının yerli versiyonunu hazırladık, eşine su şakası yapan teyzenin yerli versiyonun çektik en sonda hep yerli versiyon yaparken sinema yönetmenimiz Rıdvan Yavuz hocamla konuşurken son günlerde çok revaçta olan halkın bazen eleştirdiği bazen de kızdığı bir moda programında olanları komik bir videoya çekelim dedik. Biz çekimlerde bayağı eğleniyoruz, biz güldüğümüz içinde halkında güleceğini tahmin edip videolarımızı paylaşıyoruz. Son olarak yaptığımız moda programlarını eleştirdiğimiz videomuzda bayağı bir ilgi gördü. Bundan sonrada internet dizisi projemiz var. Bu projemizle de sizlerle olmaya çalışacağız" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.