Bölge Haber Girişi : 29 Haziran 2010 15:07

Erzurumlu Eskirimciler zirveyi sevdi!..

Erzurumlu Eskirimciler zirveyi sevdi!..
Süper Minikler ve Minikler Türkiye şampiyonası 33 ilin katılımı ile Bolu şehrinde yapıldı. Erzurumlu temsil eden Onur Kadıoğlu rakipleri ile kıyasıya yarışarak şampiyonluğa ulaştı.

Erzurum Ajans-Süper Minikler ve Minikler Türkiye şampiyonası 33 ilin katılımı ile Bolu şehrinde yapıldı. Erzurumlu temsil eden Onur Kadıoğlu rakipleri ile kıyasıya yarışarak şampiyonluğa ulaştı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Mehmet Ali Dayanç ve Onur Kadıoğlu, Bolu’dan döndü. Bolu’da yapılan Süper Minikler ve Minikler Türkiye şampiyonasında Erzurumlu Onur Kadıoğlu oldukça başarılı müsabakalar çıkarttı. 1999 doğumlu olan Onur Kadıoğlu, 600’e yakın sporcunun yarıştığı müsabakalarda şampiyon olmayı başardı. Eskrim İl Temsilcisi ve antrenör Mehmet Ali Dayanç, Onur Kadıoğlu’nun oldukça başarılı bir performans gösterdiğinin altını çizerek Minik sporcunun gelecek vaat ettiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.