Bölge Haber Girişi : 08 Temmuz 2010 00:09

Erzurumlu Avrupa şampiyonu!..

Erzurumlu Avrupa şampiyonu!..
Aydın BESYO'yu 2009 yılında bitiren Dağ Koşusu Milli Atlet Ahmet Arslan 4.kez katıldığı Avrupa Dağ Koşusu şampiyonasında bir kez daha yeniden altın madalyanın sahibi oldu.

Erzurum Ajans-Aydın BESYO’yu 2009 yılında bitiren Dağ Koşusu Milli Atlet Ahmet Arslan 4.kez katıldığı Avrupa Dağ Koşusu şampiyonasında bir kez daha yeniden altın madalyanın sahibi oldu.
Ahmet yarışma öncesi son 45 gününü Erzurum da hazırlıklarını sürdürdüğünü ve bu süre zarfı içerisinde kendisine büyük destek gösteren Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çintımar ve personeline çok teşekkür etti. Şampiyon atlet, “Üst üste katıldığım dördüncü Avrupa şampiyonasında da yüzümün akıyla çıktım. Çok çalıştım çok hazırlandım ve kazandım. Bu başarımda büyük pay sahibi elbette çok değerli insanlar ve kurumlar bulunmakta. Ancak Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü sayın Fatih Çintımar’ın yeri oldukça büyük. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya ve sporcu kamp eğitim merkezi personeline yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi hedefim 4-5 Eylül tarihlerinde Slovenya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası. Bu hazırlıklarımın da son kısmını yine Erzurum’da yapmayı düşünüyorum. Umarım bu hazırlık dönemimde Avrupa şampiyonluğu kazandıran Erzurum Dünya şampiyonluğu için de önümü açmış olacak. Burada huzurlu ve rahat bir çalışma ortamı buluyorum. İnanıyorum ki Dünya şampiyonluğunu yine Erzurum’da ki hazırlık dönemim sonrası kazanacağım. Bana büyük destek veren tüm spor adamı ve kurum kuruluşlara yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.