Bölge Haber Girişi : 19 Mart 2010 11:25

Erzurumlu atletler finale koşacak!

Erzurumlu atletler finale koşacak!
Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Erzurum Atletizmi, Kulüplerarası kros liginde beş takımla temsil edilecek. Erzurum’dan gidecek olan beş takım ikinci kademe yarışlarında final için yarışacak.

Erzurum Ajans-Son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Erzurum Atletizmi, Kulüplerarası kros liginde beş takımla temsil edilecek. Erzurum’dan gidecek olan beş takım ikinci kademe yarışlarında final için yarışacak.
Erzurumlu atletler bu akşam Antalya’ya gidiyor. Antalya’da yapılacak olan Kulüpler arası Kros Ligi 2. Kademe yarışlarına Erzurum’u beş takım temsil edecek. Gençlik spor ve Özel İdare’den ikişer takım, bir de Telekom spor Genç takımı, şampiyonada Erzurum’u temsil edecek.
Hafta sonunda Antalya’da yapılan Kulüpler arası Kros Ligi 2. Kademe müsabakalarında final şansı arayan Erzurumlu Atletler oldukça iddialı. Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör ve Yavuz Bayram yönetiminde Antalya’ya gidecek olan Erzurumlu Atletler, “Şampiyon olarak Erzurum’a döneceğiz ve sporseverleri sevince boğacağız” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.