Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2010 17:22

Erzurumlu atlet Avrupa ikincisi oldu!..

Erzurumlu atlet Avrupa ikincisi oldu!..
Erzurum Atletizmde başarılara imza atmaya devam ediyor.Kulüplerarası Kros Ligi Avrupa Şampiyonası İspanya'da yapıldı. Telekomspor'un 5. Olduğu şampiyonada Hakan Çeçen 6 bin metrede Avrupa ikincisi oldu.

Erzurum Atletizmde başarılara imza atmaya devam ediyor.Kulüplerarası Kros Ligi Avrupa Şampiyonası İspanya’da yapıldı. Telekomspor’un 5. Olduğu şampiyonada Hakan Çeçen 6 bin metrede Avrupa ikincisi oldu.
Gençler kategorisinde son üç yılın Avrupa Şampiyonu olan Telekomspor, bu kez Avrupa 5’inciliği ile yetinmek zorunda kaldı. Telekomspor, 6 bin metre yarışlarında Hakan Çeçen’in Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanması ile teselli buldu.
İspanya’da yapılan ve Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ ün de izlediği yarışlarda Türkiye’yi yine Erzurum Telekomspor temsil etti. Antrenör Nihat Bayburt yönetimindeki Telekomspor Erkek Genç takımı, Avrupa’da ilk beş takım içinde yer almayı başarırken, üst üste dördüncü şampiyonluk şansını elde edemedi. Erzurum ekibinden Hakan Çeçen ise 6 bin metrede Avrupa ikincisi olarak Ülkemize gümüş madalya kazandırdı.
Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, Telekom spor ve Antrenör Nihat Bayburt’u tebrik ederek, “Telekomspor’dan bir kez daha şampiyonluk bekliyorduk. Ama olmadı. Yinede ilk beş takım içinde yer alması başarılı bir sonuçtur. Gümüş madalya kazanan Hakan Çeçen’i de kutluyorum” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ da Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Telekom spor’u ve 6 bin Metrede Avrupa ikincisi olan Hakan Çeçen’i kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.