Bölge Haber Girişi : 19 Ağustos 2010 00:03

Erzurum'dan FB'alt yapısına 4 futbolcu!..

Erzurum'dan FB'alt yapısına 4 futbolcu!..
Erzurum'da 27 Temmuz'da yapılan Fenerbahçe Futbol Alt Yapı seçmelerinin sonuçları açıklandı

Erzurum Ajans-Erzurum’da 27 Temmuz’da yapılan Fenerbahçe Futbol Alt Yapı seçmelerinin sonuçları açıklandı

Fenerbahçe Alt Yapı Sorumlusu Adnan Şekerci nezaretinde yapılan seçmelerden 20 gün sonra Fenerbahçe internet sitesinde yapılan açıklamada, katılan sporculardan 4’ünün alt yapı için çağrıldığı belirtildi.

Açıklamada, seçmelere katılan Erzurum Fenerbahçe Futbol Okulu’nda eğitim gören 170 sporcudan 4’ü alt yapıya seçildiği ifade edildi. Gökhan Uçar(1992d), Muhammet Emin Topçu(1998 d), Hasan Kaya(1999d) ve Kutluhan Biricik(2000) önümüzdeki günlerde altyapı çalışmalarına katılmak üzere İstanbul’a gidecek.

Fenerbahçe Futbol Okulu yetkili temsilcisi işadamı Naci Büyüksünnetçi “Seçilen yetenekli sporcular Fenerbahçe altyapısına katılacak. Burada kolej eğitimi ve spor eğitimi alarak geleceğe yüksek tempoyla hazırlanacaklar. Amacımız okulumuzdan her yıl daha çok çocuğumuzu Fenerbahçe altyapısına kazandırmak “diye konuştu.

Erzurum’da Palandöken Halı Saha’da faaliyet gösteren Fenerbahçe Spor Okulu’nda, yaz sezonunda, basketbol, kaleci, futbol ve dezavantajlılar bölümleriyle tecrübeli 9 antrenör nezaretinde çalışma yapılmıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.