Bölge Haber Girişi : 06 Mayıs 2010 13:08

Erzurum'daki Ergenekon davası!..

Erzurum'daki Ergenekon davası!..
Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berkin avukatı Zeynel Yüksel, duruşmaya verilen arada, müvekkili ile ilgili mazeret dilekçesini mahkeme heyetine sunduklarını ve herhangi bir açıklamada bulunmayacağını söyledi.

Erzurum Ajans-Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk’in avukatı Zeynel Yüksel, duruşmaya verilen arada, müvekkili ile ilgili mazeret dilekçesini mahkeme heyetine sunduklarını ve herhangi bir açıklamada bulunmayacağını söyledi.
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki Ergenekon duruşmasına saat 12.20′da ara verildi. Verilen aranın ardından adliye çıkışında Orgeneral Saldıray Berk’in avukatı Zeynel Yüksel, müvekkili ile ilgili mazeret dilekçesini mahkeme heyetine sunduklarını ve herhangi bir açıklamada bulunmayacağını söyledi.
Erzincan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan ise, duruşma salonu çıkışında basın mensuplarını yoğun ilgisiyle karşılaştı. Basın mensuplarının ifadesindeki gizli tanıklarla ilgili sorularını yanıtsız bırakan Tapan, bir süre yaya olarak kendisini takip eden gazetecilere herhangi bir açıklama yapmayacağını söyledi.
Duruşmayı izleyen Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in eşi Muteber Cihaner ve yakınları da, adliyeden çıkarak hemen yan taraftaki baro binasına geçtiler.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.