Bölge Haber Girişi : 16 Mart 2010 15:45

Erzurum'da Süt Sığırı başvuruları başladı!.

Erzurum'da Süt Sığırı başvuruları başladı!.
Konuya ilgi duyan müteşebbislerin www.tugem.gov.tr internet sayfasından veya Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri'nden bilgi alabileceği belirtildi.

Erzurum Ajans-DAP Kapsamında Süt Sığırcılığı Projesi başvuruları başladı. Bakanlar Kurulu’nun 22.01.2010 tarih ve 27470 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Doğu Anadolu Projesi Kapsamındaki İllerde Etçi ve Kombina Irklarla Kurulacak Damızlık Sığır İşletmesi Yatırımlarının Desteklenmesine Yönelik” kararının Uygulama tebliği (2010/4 Nolu Tebliğ) 25.02.2010 tarih ve 27504 sayılı Resmi Gazetede yayınlandı. Söz konusu Bakanlar Kurulu Kararı ve tebliğe göre hazırlanan “Proje Uygulama Rehberi” de Tarımsal Üretim ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasında yayınlanmıştır.Konuya ilgi duyan müteşebbislerin www.tugem.gov.tr internet sayfasından veya Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri’nden bilgi alabileceği belirtildi.
Müracaat edeceklerin: Uygulama rehberinde bulunan yatırımcı ve yatırım hakkındaki bilgilerin yer aldığı başvuru formu ile ekinde yer alan belgeler ve ön projeleri ile birlikte Mart ayı için 25 Mart 2010 tarihine kadar İl Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri, sonraki aylarda ise her ayın 1-15’ arasında bizzat baş vurmaları gerektiği bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.