Bölge Haber Girişi : 24 Mart 2010 11:25

Erzurum'da şehir içi taşımaya uyarı!..

Erzurum'da şehir içi taşımaya uyarı!..
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, kentte şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüslerden çok sayıda şikayet aldıklarını belirterek bu konunun düzelmesi için ileriki günlerde ilgili kişilerle bir toplantı düzenleyeceklerini kaydetti.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, kentte şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüslerden çok sayıda şikayet aldıklarını belirterek bu konunun düzelmesi için ileriki günlerde ilgili kişilerle bir toplantı düzenleyeceklerini kaydetti.

Erzurum'da trafik sorununu çözmek için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Çelik, telefon ve e-mail aracılığıyla özellikle vatandaşlardan otobüs ve minibüs hizmetlerinden şikayetçi olunduğunu belirtti.

Otobüs ve minibüs dernekleriyle, sürücü ve araç sahipleriyle bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyen Çelik, "Her vatandaş daha kaliteli hizmet ister doğal olarak. Bu konuda şehir içi yolcu taşımacılığı yapanlardan isteğimiz daha vatandaşlarımıza karşı daha nazik ve saygılı olmalarıdır." dedi.

Trafik kuralları ihlaline kesinlikleizin vermeyeceklerine vurgu yapan Çelik, "Şehir merkezinde, mahalle, cadde ve sokaklarda otobüslerin, minibüslerinin duracağı duraklar belli. Durak haricinde indirme bindirme yapan, ışık ihlali vesaire gibi kurallara uymayanlara gerekli cezai işlem uygulanır." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.