Bölge Haber Girişi : 01 Nisan 2010 15:27

Erzurum'da nezarethane gibi araçlar!..

Erzurum'da nezarethane gibi araçlar!..
-Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni alınan otomobillerin suçluların konulacağı arka bölümü nezarethane gibi yaptırıldı. Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, otomobillerin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende, bu sayede hem suçluların hem de polisl

Erzurum ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yeni alınan otomobillerin suçluların konulacağı arka bölümü nezarethane gibi yaptırıldı. Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, otomobillerin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende, bu sayede hem suçluların hem de polislerin güvende olacağını söyledi.

Erzurum Güncel- Tevfik Akan ve Kerim Burucu'nun haberi, Emniyet Müdürlüğü eskiyen 25 ekip otosunu kullanımdan kaldırarak yerine 7 yeni ekip otomobili aldı. Müdürlük bahçesinde düzenlenen törende hazır bulunan Vali Sebahattin Öztürk ile Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Kuş'a yeni ekip otolarını tanıtan Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, her otomobilin 25 bin liraya mal olduğunu bildirdi. Ekip otolarının arka bölümünü Emniyet Müdürlüğü kademesinde nezarathane şeklinde yaptırdıklarını anlatan İbrahim Çelik, "Yakalanan zanlılar otomobilin arka kısmındaki çelikten bölmeye konulacak. Zanlıların burada ne kendisine ne de polislere zarar verme şansı yok. Bölmedeki kafes çelikten olduğu için içeri ve dışarıdan darbelere karşı da etkilenmeyecek" diye konuştu.

Öte yandan Emniyet Müdürlüğü giriş katında bulunan Pasaport Şube Müdürlüğü de vatandaşa daha iyi hizmet vermek için yeniden düzenlendi ve hizmete açıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.