Bölge Haber Girişi : 31 Mart 2010 10:55

Erzurum'da köy yolları kapandı!

Erzurum'da köy yolları kapandı!
Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle kapanan 15 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince çalışmalar sürdürülüyor.

Erzurum Ajans-Erzurum’da kar ve tipi nedeniyle kapanan 15 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince çalışmalar sürdürülüyor.
Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında bulunan Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışı etkili oldu. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Erzurum’da 15 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Dün ve bugün gece etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan 15 köy yolunun açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılabilmesi için ekiplerin Hınıs, Karayazı, Karaçoban ve Tekman ilçesinde çalışma yaptıkları belirtildi.
Bu arada bölgede gece yaşanan en düşük hava sıcaklıkları, Erzincan eksi 2, Erzurum, Ardahan ve Ağrı’da eksi 1, Iğdır’da 3 derece olarak ölçüldü.
Günün beklenen en yüksek hava sıcaklığı da Erzurum ve Ardahan’da 6, Ağrı 7, Erzincan 12 ve Iğdır’da 14 derece olması tahmin ediliyor

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.