Bölge Haber Girişi : 07 Mart 2010 14:20

Erzurum'da Kickboks kuşak sınavları!..

Erzurum'da Kickboks kuşak sınavları!..
Erzurum Pasinler ilçesi Kickboks takım antrenörü Tamer Çam, Erzurum kickboks spor kulüplerinin katılacağı kuşak sınavı yapılacağını söyledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler ilçesi Kickboks takım antrenörü Tamer Çam, Erzurum kickboks spor kulüplerinin katılacağı kuşak sınavı yapılacağını söyledi.

Erzurum'un Pasinler İlçesi Kickboks takım antrenörü Tamer Çam, 20 Mart 2010 tarihinde Erzurum Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve tüm Erzurum kickboks spor kulüplerini kapsayan kickboks kuşak sınavının yapılacağını ve sınava 6 kulübün katılacağını bildirdi.

Antrenör Tamer Çam, "Her 3 ayda bir yapılan bu sınavların sporcunun teknik ve performans yeterliliğinin olup, olmadığını ölçmektir" dedi.

Sınav Komisyon Başkanı ve Erzurum Bölge Antrenörü olan Tamer Çam, ayrıca 3 Nisan 2010 tarihinde Erzurum Cemal Gürsel Kapalı Spor Salonunda 1. dan ve 2. dan sınavlarının yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.