Bölge Haber Girişi : 27 Şubat 2010 21:47

Erzurum'da izci kampı devam ediyor!

Erzurum'da izci kampı devam ediyor!
Türkiye İzcilik Federasyonu ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen "İzci Kış Kampı" Palandöken Kayak Merkezi'nde yapılıyor.

Erzurum Ajans-Türkiye İzcilik Federasyonu ve Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘İzci Kış Kampı’ Palandöken Kayak Merkezi’nde yapılıyor.
Gençlik ve Spor Müdürlüğün ait tesislerde gerçekleştirilen ve 10 gün sürecek kampa 65′i erkek toplam 120 izci katılıyor. Kış şartlarında yaşama, çadır kurma ve kış temel eğitiminin verildiği kampta izcilere ayrıca kayak eğitimi de veriliyor.
Yetkililer 6 yıldır geleneksel olarak yaptıkları izci kış kampna bu yıl ilginin oldukça fazla olduğunu belirterek, izci öğrencilerin burada kış eğitimi ve kayak eğitimi aldığını söylediler.
Türkiye İzcilik federasyonu Erzurum Temsilcisi Özcan Işık ise izcilerin kampta özgüvenlerini kazandığını ifade ederek, eğitim çalışmalarının yanı sıra düzenlenen eğlence programları ile de öğrencilerin gönüllerince eğlenme fırsatı bulduklarını söyledi. Kampın son derece verimli geçtiğini ifade eden Işık, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri izci kış kampını her yıl sayıyı artırarak devam ettirdiklerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.