Bölge Haber Girişi : 04 Haziran 2010 00:03

Erzurum'da güreş seçmeleri başladı!..

Erzurum'da güreş seçmeleri başladı!..
Güreş Eğitim Merkezleri Seçme Müsabakaları Erzurumda başladı. Seçmelere yedi ilden 103 sporcu katıldı.

Erzurum Ajans-Güreş Eğitim Merkezleri Seçme Müsabakaları Erzurum’da başladı. Seçmelere yedi ilden 103 sporcu katıldı.
Güreş Eğitim Merkezleri için Erzurum’da seçme müsabakaları yapılıyor. Bugün başlayan müsabakalar yarın da devam edecek. Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılan Güreş Eğitim Merkezleri seçme müsabakalarına Erzurum, Rize, Ardahan, Kars, Erzincan, Iğdır ve Artvin illerinden toplam 103 sporcu katılıyor. Çok sayıda hakemin görev yaptığı müsabakalarda seyirciler birbirinden zevkli ve çekişmeli müsabakalar izliyor. İlköğretim 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerinin iştirak ettiği güreş müsabakalarını Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Hüdaverdi Uğur, Bülent Tilkidöğen, İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu, Tortum GSİM ilçe müdürü Halim Tuylu, Pasinler Güreş İlçe Temsilcisi Aslan Sertoğlu, Palandöken Belediyespor Antrenörü İlhami Topaloğlu ve çok sayıda güreş sever izledi.
Kıran kırana geçen müsabakalara yardın da devam edileceğini ifade eden Güreş İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Eroğlu, güreş müsabakalarından sonra başarılı olan minik pehlivanların koordinasyon ve mülakat sınavlarını da başarı ile geçmeleri durumunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine ait Güreş Eğitim Merkezlerine girerek, spor hayatlarına GEM çatısı altında devam edeceklerini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.