Bölge Haber Girişi : 26 Mayıs 2010 00:25

Erzurum'da Fenerbahçe okulu sezonu açtı!..

Erzurum'da Fenerbahçe okulu sezonu açtı!..
Erzurumda Palandöken Halı Sahada faaliyet gösteren Fenerbahçe Spor Okulunda, yaz sezonu çalışmalarına hız verildi.

Erzurum Ajans- Erzurum’da Palandöken Halı Saha’da faaliyet gösteren Fenerbahçe Spor Okulunda, yaz sezonu çalışmalarına hız verildi. Basketbol, kaleci, futbol ve dezavantajlılar bölümleriyle sezona başlayan okulda tecrübeli 9 antrenör nezaretinde çalışma yapılıyor.
120 KİŞİLİK SPORCU ORDUSU
Şu an 120 kişilik bir ekiple çalışan okulun tesis müdürü Levent Çakmur, “Bu yıl yapılacak seçmelerde 3 yıllık tecrübemizle çok iddialıyız. Okul antrenörleri hem tecrübeli,hem de çok iyi bir atmosferde bulunuyoruz. Okulumuz Türkiye genelinde sporda tırmanışa geçmiş durumdadır. Önümüzde hiçbir engel yok. 2 yıldır okul öğrencilerinden basket ve futbolda şuan Türkiye’de amatör, 2 ve 3.ligde alt yapı ve profesyonelliğe yükselenler bulunuyor. Velilerimizin çocukların spor yapmalarına biraz daha önem vermelerini rica ediyoruz. Velilerimizin yetenekli çocukların ellerinden tutmalarını ve onlara gelecek hazırlamalarını istiyoruz.”dedi.
SEÇMELER TEMMUZ’DA
Fenerbahçe Spor okullarının 27 Temmuz 2010’da 1993-2002 doğumlu sporcular arasından seçmeler yapacağını bildiren Fenerbahçe Futbol Okulu yetkili temsilcisi işadamı Naci Büyüksünnetçi de “Seçmelere Doğu Anadolu’dan isteyen herkes müracaat edecek. Ancak bir adım öne geçmek için eğitimli olmak gerekiyor. Seçilen yetenekli sporcular Fenerbahçe altyapısına katılacak. Burada kolej eğitimi ve spor eğitimi alarak geleceğe yüksek tempoyla hazırlanacaklar. Okulların kapanmasına da az bir süre kala, spor konusunda yetenekli çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz”diye konuştu.
Futbol okulu seçmeleri Erzurum’un ardından İstanbul-Şile ve İstanhbul-Dereağzı’nda yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.