Bölge Haber Girişi : 14 Kasım 2009 12:40

Erzurum'da bir çocuk daha kayıp!..

Erzurum'da bir çocuk daha kayıp!..
Erzurum'da kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Musa'nın ardından, Kur'an kursunda yatılı kalan 14 yaşındaki Rıdvan'dan iki gündür haber alınamıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum, Musa Kang cinayetinden sonra her gün yeni bir kayıp haberleriyle sarsılmaya başladı. Aziziye ilçesinde dün sabah Kur'an kursundan iğne vurulmak için sağlık ocağına giden öğrenciden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesinde Yavuz Sultan Selim Kur'an Kursu'nda okuyan 14 yaşındaki Rıdvan Akpınar, dün saat 09.30'da hocalarından izin alarak sağlık ocağına iğne vurulmaya gideceğini söyledi. Kurstan çıkan Rıdvan Akpınar'dan bir daha haber alınamadı. Kurs yetkililerinin durumu bildirmesi üzerine, aile dün saat 22.30 sıralarında Gürcü Kapı Polis Merkezi'ne çocuklarının kayıp olduğuna dair başvuruda bulundu. Çalışma başlatan ekipler, tüm birimlere 1.50 boyunda ve 45 kilo olduğu belirtilen Rıdvan Akpınar'ın eşkalini bildirdi. Bu arada polis merkezine götürülen çocuğun kurstaki arkadaşlarının da ifadelerine başvuruldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.