Bölge Haber Girişi : 04 Aralık 2009 00:53

Erzurum'da Anadolu kick boks turnuvası !..

Erzurum'da Anadolu  kick boks turnuvası !..
Konuyla ilgili bilgi veren Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Kick Boks Malatya Temsilcisi Nurullah Ertaş, "Daha önceleri toplam 3 defa olmak üzere; Malatya, Elazığ ve Kahramanmaraş illerinde yaptığımız turnuvalarımızın 4.sünün Erzurum'da yapac

Konuyla ilgili bilgi veren Kick Boks Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Kick Boks Malatya Temsilcisi Nurullah Ertaş, "Daha önceleri toplam 3 defa olmak üzere; Malatya, Elazığ ve Kahramanmaraş illerinde yaptığımız turnuvalarımıza katılan sporcularımız, antrenörlerimiz ve hakemlerimiz gerek Türkiye Şampiyonaları'nda gerekse illerinde yaptıkları özel faaliyetlerde çok iyi performans göstermiş ve üstün başarılar elde etmişlerdir.

Bu turnuvaların kolay yapılmadığını, gerek maddi gerekse manevi açıdan büyük bir fedakarlık gerektirdiği ve zahmetli olduğunu tüm Kick Boks kamuoyunun bilmesi gerekmektedir. Ancak bu turnuvalara gelen illerin antrenörleri ve sporcuları yeterince maddi destek göremediği halde bu spora gönül vermiş olmalarından, faaliyetlerimize iştirak etmektedirler. Bu turnuvalarda en çok alt yapıya önem vermekteyiz. Anadolu illerinde katılan tüm antrenörlerimizin eksiklerini giderdiği ve sporcularını daha rahat toparlayabilmeleri için büyük bir fırsat olmaktadır ve bizim yaptığımız faaliyetlere de iştirak ederek tecrübelerini artırmaktadırlar. Kick Boks Federasyonu Başkanımız Sayın Salim Kayıcı'nın da gayretleri ile hem amatör hem de profesyonel boyutta Kick Boks Sporu'nun çok güzel yerlere geldiğini tüm kamuoyu görmektedir. En başta Kick Boks Spor'unu güzel yerlere taşıdığı için Sayın Başkanımıza, ayrıca Kick Boks Sporuna destek veren Türkiye genelindeki tüm Gençlik Spor İl Müdürlerimize, Belediye Başkanlarımıza ve yardımlarını esirgemeyen diğer kişi ve kurumlara teşekkür ederiz" dedi.

Ertaş, turnuvanın Erzurum'da 25-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceğini kaydederek, "Turnuva da ilimiz hakemlerinden Hüseyin Yalçın ve Halil Işık hakem olarak görev alacaklardır. Müsabakaya; Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Erzincan, Gaziantep, Iğdır, Elazığ, Siirt, Tunceli, Sivas, Tokat Bitlis, Bingöl, Kastamonu, Van, Hakkari, Şanlıurfa, Şırnak, Kilis, Batman, Trabzon, Artvin, Ağrı, Kahramanmaraş, Gümüşhane, Bayburt, Ardahan, Muş, Van, Mardin, Giresun, Rize, Kayseri, Niğde, Çorum, Amasya, Nevşehir,
 Kırşehir, Çankırı, Yozgat, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Ordu, Samsun illerinden sporcular davet edilmiştir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.