Bölge Haber Girişi : 01 Şubat 2011 16:27

Erzurum'da ağlatan snowboard yarışları!..

Erzurum'da ağlatan snowboard yarışları!..
Erzurum'da 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında düzenlenen erkekler ve bayanlarda Snowboard Paralel Giant Slalom yarışları nefes keserken, dereceye giremeye bazı sporcular kara kapanarak hüngür hüngür ağladı.

Erzurum Ajans-Erzurum'da 25. Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları kapsamında düzenlenen erkekler ve bayanlarda Snowboard Paralel Giant Slalom yarışları nefes keserken, dereceye giremeye bazı sporcular kara kapanarak hüngür hüngür ağladı.

Palandöken Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışlara, erkeklerde 22 ülkeden 51, bayanlarda ise 19 ülkeden 39 sporcu katıldı. Çok sayıda Erzurumlunun da izlediği yarışlar adeta nefes kesti. Sporcular derece yapabilmek için tüm hünerlerini sergilerken, bazı dereceye giremeyen sporcular da finiş çizgisini geçtikten sonra üzüntüden kara kapandılar. Yüzlerini kara kapatarak hüngür hüngür ağlayan sporcuları arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Öte yandan, erkekler ve bayanlarda yarışan Türk sporcular ilk 16 içine giremeyerek, yarışlara veda etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.