Siyaset Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Erzurum`da 4 Başkan AKP`ye geçti

Erzurum`da 4 Başkan AKP`ye geçti
Erzurum`da 3 ilçe ve 1 belde belediye başkanı AK Parti saflarına katıldı. Çat Belediye Başkanı bağımsız Şibli Saydın, Narman Belediye Başkanı MHP`li Ahmet Yücel İşleyen, Hınıs Belediye Başkanı SP`li Enver Taçyıldız, Alvar Belde Belediye Başkanı MHP`li Zi

Erzurum Ajans-Erzurum`da 3 ilçe ve 1 belde belediye başkanı AK Parti saflarına katıldı. MHP`nin Erzurum`da yerel yönetimlerde temsilcisi kalmazken, CHP`nin bir belde başkanlığı bulunuyor.

 

Çat Belediye Başkanı bağımsız Şibli Saydın, Narman Belediye Başkanı MHP`li Ahmet Yücel İşleyen, Hınıs Belediye Başkanı SP`li Enver Taçyıldız, Alvar Belde Belediye Başkanı MHP`li Zihni Tekman AK Parti`ye geçti.

 

 AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, belediye başkanlarına TBMM`de yapılacak grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın rozet takacağını bildirdi. 35 başkandan 33`ü AK Partili olan Erzurum`da Bağbaşı Belediye Başkanı Karabey Eroğlu AK Parti`den HES nedeniyle istifa ederken, Şenkaya`nın Paşalı Beldesi`nin Belediye Başkanı CHP`li Cemal Alkan muhalefetin tek temsilcisi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cihan üstün 01 Ocak 1970 02:00

    cemal alkan ile ilgili yorum yapmaya bile değmez ama kendimi tutamadım. 3 yıldır yata yata kilo aldı adam:) yazık gercekten yazık bu karakteri adam yerine koyup haber nasıl yaparsınız. utanmadan belediye başkanı ile diye geziyor ama ne yapmış 3 yıldır onu bir sorun :) sonra kayda değerse haberini yapın bizde utanalım!

  • gezgin 01 Ocak 1970 02:00

    Bir haberde benden yapın. Narman da Y.Ahmet İŞLEYEN e MHP değil bütün partililer oy veriyor. Resmen İŞLEYEN aşkı var. İl Başkanı yaptığı açıklamadan ziyade bir bayan bile ona aşık olmuşmu onu söylesin :)