Bölge Haber Girişi : 22 Ekim 2009 01:18

Erzurum'da '100 TL'ye bilgisayar' izdihamı!..

Erzurum'da '100 TL'ye bilgisayar' izdihamı!..
Erzurum'da bugün açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Hollandalılar'a ait Redevco Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 100 TL'ye dizüstü bilgisayar satılacağı söylentileri izdihama neden oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum'da bugün açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Hollandalılar'a ait Redevco Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 100 TL'ye dizüstü bilgisayar satılacağı söylentileri izdihama neden oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren elışveriş merkezinin önünde toplanan binlerce kişinin ucuz bilgisayar alabilme hayali, kısa sürdü.

Uluslararası gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi Redevco'nun Erzurum'da 2007 yılı Temmuz ayında temelini attığı alışveriş merkezini yaklaşık 90 bin metrekare alan üzerine kurdu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne 1000 izleyici kapasiteli kürtür merkezi yaptırarak hediye eden Redevco, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek 3 boyutlu sinemasını da AVM bünyesinde açacak. Redevco da, 100'ü aşkın ulusal ve uluslararası markaya ait işyeri olacak. Erzurum Redevco'dan 8 bin metrekarelik alan kiralayan ve bölgenin en büyük hipermarketini açan Carrefoursa'nın açılış günü 100 TL'ye dizüstü bilgisayar satacağı söylentisi, kentte kısa sürede yayıldı.

Söylentilerin en ücra semtlere kadar ulaşması ardından bu sabahın erken saatlerden itibaren AVM'nin önünde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Çarşaflı, kucağında bebekli kadınlardan okuldan kaçan öğrenciler ve izin alarak işe gitmeyen memurların oluşturduğu kuyruk, giderek uzadı.

Binlerce kişinin ucuz bilgisayar hayali yetkililerin ‘Böyle bir kampanyamız yok' sözleri üzerine sona erdi. Bu arada sıraya erken girebilmek için sabahın ilk ışıkları ile birlikte AVM'ye gizlice girdikleri belirlenen 3 kadın, güvenlik  görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı. (Tevfik Akan/Posta)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.